Crina and march's RPG! Yay!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

RPG RPG RPG

2 participanți

Pagina 4 din 9 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

In jos

RPG RPG RPG - Pagina 4 Empty Re: RPG RPG RPG

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 3:03 pm

-Nu,nu e grasa,adica e ca tine doar ca mai scunda cu cativa centimentri!am spus si mi-am terminat si eu cafeaua.

Am luat cele doua cani si m-am ridicat de la masa mergand sa le spal la chiuveta si apoi le-am pus pe marginea chiuvetei.Am deschis frigiderul si m-am uitat cam ce aveam prin el: unt,rosii,branza,apa minerala,salam si oua.

-Poti manca daca vrei,desi n-am prea multe!Desi o sa sune putin aiurea nu-mi ajung banii ca sa cumpar multe alimente o data si-n plus nu mananc mult!i-am zis si am incercat sa zambesc desi ma simteam prost.

M-am dus in camera si am cautat prin sifoner acele haine;erau o pereche de pantaloni negri,un tricou alb si un hanorac gri cu maneci trei sferturi.
-Ti le las pe pat!Ma duc sa cumpar ceva de mancare caci nu pot sa-ti ofer doar atat!

Am tras un micut sertar al mobilei si am luat dintr-o carte 200 RON si mi-am luat hanoracul iesind in hol;m-am incaltat si am descuiat,iesind din garsoniera.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Data de inscriere : 15/05/2010
Varsta : 36

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 3:10 pm

Probabil ar fi trebui sa ii spun ca sunt vegetariana..? Si poate ar fi trebuit sa ii spun ca nu am obiceiul de a manca in abundenta. O sa isi dea el seama cand se intoarce.

Am luat hainele pe care mi le daduse si am intrat la baie. Am pus dopul la chiuveda ca sa retin putina apa si m-am dezbracat punandu-mi acolo hainele de pe mine, sa se curete cat de cat si sa le pot pune la uscat. Am intrat apoi in cabina de dus si m-am spalat. Era mult mai bine.

Cand sa ma imbrac, am observat ca blugii tipei nu imi veneau. Se pare ca eram mai grasa decat varasa, care probabil era un bat, avand in vedere ca nici eu nu eram grasa si totusi pantalonii ei imi erau mici. Mi-am luat insa tricoul pe mine, care imi era strans pe corp - cine mai poarta tricouri mulate?! Hanoracul mi l-am legat in jurul taliei.

Cand am iesit Sergiu inca nu se intorsese. M-am asezat in pat si mi-am invelit picioarele.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

https://rpg-addicted.all-up.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 3:38 pm

Dupa o jumatate de ora m-am intors in garsoniera si cand am intrat era cam liniste;oare ce facuse?

-Scuze ca a durat atat doar ca n-am prea gasit ce-am vrut!Totusi am luat multe fructe si am zis ca poate nu-ti place carne,deci am luat si ceva soia,desi eu nu mananc!

M-am dus in bucatarie si am pus merele,portocalele si cateva banane in fructiera si am pus soia in frigider.Nu stiam cum unii pot manca asa ceva,dar daca eu pot manca uneori carne asa mananca si ei.

M-am intors in camera si am dorit sa strang patul,dar cand am dat cearceaful la o parte:

-Scuze,nu stiam ca esti..m..Deci nu-ti sunt buni pantalonii!Ei bine atunci cred ca-ti dau de la mine..am spus si am deschis sifonierul scotand o pereche de blugi si intinzandu-i.Sunt unisex isi cred ca se potrivesc..nu am o talie tocmai de baiat..adica asa mi se zice.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 3:40 pm

-Mersi. Adearul e ca sunt mai grasa ca verisioara ta, pana la urma.

M-am imbracat cu pantalonii lui apoi m-am ridicat.

-N-o sa mai stau mult pe capul tau. Promit.

Am chicotit apoi l-am ajutat sa stranga patul.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 3:44 pm

-Poti sta cat vrei,nu ma deranjeaza sa am companie!am pus zambind in timp ce asezam pernele de decor pe cuvertura de un violet dulce.Dar totusi nu-si face nimeni griji ca..nu esti acasa?am intrebat si m-am asezat pe pat incercand sa-mi amintesc unde pusesem tigarile.

Nu fumam des doar ca in perioadele in care eram stresat ca sa scap de tensiune luam tigari;stiam ca nu-i bine,dar mai bine ele decat nervii altei persoane.

-Apropo iti vin bine pantalonii aia,mai bine decat mie!am pus chicotind usor.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 3:47 pm

Am inceput sa rad, aproape isteric.

-Nu, sunt foarte sigura ca nu ma asteapta nimeni acasa. Apropo.. vrei sa stii ce-ai spus aseara?
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 3:48 pm

Imi placea s-o vad ca rade,dar nici chiar asa.Parca nu era in toate mintile,dar ar fi fost tampit sa-i zic asta;oricum nici eu nu eram cea mai normala persoana.

-Da,as vrea sa stiu ce-am zis!
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 3:50 pm

-Vino-ncoa, atunci.

I-am facut semn sa se apropie din priviri, apoi am zambit, devenind apoi serioasa, sau incercand sa par.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 3:53 pm

M-am ridicat de pe pat si m-am apropiat de ea privind cu o oarecare curiozitate de copil ce parca abia asteapta sa vada ce cadou a primit.In plus mai era si zambetul ei si faptul ca incerca sa para serioasa desi eu vedeam altceva in privirea ei.

-Deci,vrei sa-mi soptesti?Asa rau am facut?am intrebat si am zambit putin provocator;parca eram ceva ce nu vroiam sa fiu,dar cine spune ca nu putem provoca.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 3:57 pm

Am facut un pas spre el, fortandu-l sa se dea si el cu un pas inapoi. Am mai facut u nul, apoi inca unul pana ce el a cazut pe spate, pe pat.

Am inceput sa rad, apoi m-am trantit si eu langa el sarutandu-l scurt, intorcandu-ma apoi pe o parte stand cu spatele la el.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 4:00 pm

Am chicotit usor la micutul ei joc si nu m-am opus;imi placea sa provoc,dar si sa fiu provocat.Am tras usor de bratul ei si am vrut s-o intorc catre mine,dar desi am incercat n-am reusit.

M-am ridicat in maini si am trecut usor peste ea reusind sa ajung de partea cealalalta.I-am cuprins obrazul cu mana si n-am putut sa ma abtin:

-Esti un dracusor!Dar imi place..si cu astea fiind spuse am sarutat-o usor pe buze si am inceput sa-i musc buza de jos.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 4:03 pm

M-am intors iar cu spatele la el.

-Ti-am spus ce ai facut aseara, deci mi-am facut datoria.

M-am ridicat apoi din pat.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 4:06 pm

-Bine!am zis scurt.Merci ca mi-ai spus!

M-am ridicat din pat si am inceput sa-mi caut pachetul de tigari;l-am gasit pe biblioteca si mi-am scos din el o tigare si gasind intr-un final si bricheta mi-am aprins-o.

Am mers si am tras perdeaua ce ascundea usa de la balcon si am deschis-o;cimentul era rece si mici fiori mi-au traversat trupul.

-Cred ca deja te-am retinut prea mult!am spus tragand din tigara si inhaland fumul.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 4:10 pm

-Daca asa consideri.

M-am dus si mi-am luat hainele, pe care le-am imbracat desi nu erau uscate. Nu cred ca dorea sa ma mai vada pe acolo, avand in vedere reactia sa, si nici eu n-aveam de gand sa imi caut pretext sa ma intorc, cum ar fi hainele pe care mi le daduse.

-Ti-am lasat hainele pe canapea! am tipat ca sa ma auda.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 4:13 pm

-Ok...cum vrei tu!am spus in timp ce stingeam sfertul de tigara de peretele apropiat apoi m-am reintors in camera si am ajuns in hol unde ea se incalta.
Sper ca te-ai simtit bine cat de cat..aici!Nu-s o gazda buna!

Petrecusem cateva ore cu ea,dar tot necunoscuti eram si chiar daca o avusesem aproape si ne sarutasem nu insemna nimic.Avea viata ei,iar eu pe ea mea si nimic nu conta.Totul va disparea si rutina va reveni in vietile noastre sau macar a mea.

-Pai ce sa mai zic..decat la revedere!am spus si am incercat sa zambesc.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 4:15 pm

M-am dus si l-am sarutat pe coltul gurii, lipindu-mi oarecum hainele ude de ale lui, apoi am zambit.

-Ce e drept, cafeaua la ibric e buna.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 4:17 pm

-Macar cafeaua sa-ti fi placut!am zis si i-am zambit.

Mi-am pus mainile pe talia ei si am tras-o mai aproape de mine imbratisand-o usor;dupa cateva clipe i-am dat drumul caci nu vroiam sa creada altceva.

-Crezi in destin?am intrebat-o putin ironic.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 4:19 pm

-Oarecum. Dar destinul ti-l faci singur. Nu e scris nicaieri, e doar relatarea obisnuita a vietii, stii. Sau cel putin, asa vad eu lucrurile. De ce intrebi, totusi?
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 4:21 pm

-Pur si simplu!

M-am rezemat de perete si am inceput s-o privesc;oare cu mine fusese asa din cauza alcoolului sau pentru ca vroia sa vada cum as reactiona.Cu altii cum era?Cum era cu adevarat?
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 4:25 pm

-Oh God..

M-am arpopiat de el, lipindu-mi tot corpul de al lui, ridicandu-ma putin pe varfuri pentru ca era mult mai inalt decat mine, si l-am sarutat salbatic, punandu-mi mainile in jurul gatului lui impingandu-l tot mai tare in perete.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 4:29 pm

I-am pus o mana pe talie si am inceput sa-i raspund la sarut desi nu stiam ce era cu schimbarea asta de atitudine.Ce-o facuse sa fie asa,mult mai rau decat aseara si mai ales ca inainte ma re3spinsese.

Am intrerupt sarutul si am privit-o in ochi:

-De ce?
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 4:46 pm

-Taci..

Am inceput sa il sarut din nou, coborand cu buzele mele pe barbia lui, muscandu--l pe pielea gatului si revenind din nou asupra buzelor, strecurandu-mi limba printre buzele lui.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 4:50 pm

-Ah..fir-ar de femeie!am zis in timp ce ma musca de gat.

Era ori prea indrazneata ori prea experimentata;fata de mine.Eu un prea fusesem cu femei si nu de la prima intalnire,dar ea se pare ca era altfel si n-o interesa aspectul cu "abia ne cunoastem".

Mi-am bagat mana pe sub tricoul ei si am inceput sa-i mangai usor spatele;era cald si nu stiam ce sa fac.Adica nu puteam fi atat de dezinvolt ca ea.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 4:54 pm

Am inceput sa il imping spre camera cealalta, sarutandu-l in continuare si impiedicandu-ma de picioarele lui, dandu-i intre timp jos tricoul.

-Sa nu-mi spui ca esti vrigin..

Cand am ajuns indreptul patului l-am impins si m-am asezat peste el, plimbandu-mi mainile pe abdomenul lui.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 4:59 pm

-Nu,nu mai sunt!am spus si am zambit cand s-a asezat peste mine.Chiar nu mai sunt in scoala generala!

Mi-am trecut mainile pe spatele ei si i-am dat tricoul jos ramanand doar in sutien.

-Chiar vrei asta?am spus ridicand o spranceana.Ziceai ca pleci!...Si apropo daca mai devreme mai respins acum de ce faci contrariul?
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 9 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum: