RPG RPG RPG
2 participanți
Pagina 6 din 9
Pagina 6 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: RPG RPG RPG
Linistea ce se asternuse de cateva minute fu intrerupta de soneria telefonului ei;dar nu raspunse.Reveni in camera si parea plictisita;nu eram cea mai potrivita companie,dar ea ma invitase...si eu acceptasem.
M-am ridicat de pe canapea si m-am gandit ce-as fi putut sa fac: daca plecam eram nesimtit si daca nu ziceam nimic tot nesimtit eram.
-Spune ce vrei sa faci ,altfel n-am de unde sa stiu!am spus fara sa vreau;sunase ca un ecou de undeva de departe sau eu vorbisem prea tare.
M-am ridicat de pe canapea si m-am gandit ce-as fi putut sa fac: daca plecam eram nesimtit si daca nu ziceam nimic tot nesimtit eram.
-Spune ce vrei sa faci ,altfel n-am de unde sa stiu!am spus fara sa vreau;sunase ca un ecou de undeva de departe sau eu vorbisem prea tare.
Sergiu Hristescu- Mesaje : 111
Data de inscriere : 15/05/2010
Varsta : 36
-Asa nu ajungem nicaieri.
M-am dus in bucatarie si am adus suc de portocale apoi am bagat in DVD un film pe care il mai vazusem de o gramada de ori, dar imi placea.
-Ne uitam la "A walk to remember", daca e dupa mine.
M-am dus in bucatarie si am adus suc de portocale apoi am bagat in DVD un film pe care il mai vazusem de o gramada de ori, dar imi placea.
-Ne uitam la "A walk to remember", daca e dupa mine.
-Merci pentru suc!am spus,dar l-am lasat pe masa.Si da..ne putem uita la film!
Habar n-aveam de film adica despre ce era vorba;auzisem de el ,dar cum nu eram un infocat rar ma uitam si mai ales la cele noi.
-Totusi nu vrei sa stai langa mine?am intrebat-o zambind usor.
Habar n-aveam de film adica despre ce era vorba;auzisem de el ,dar cum nu eram un infocat rar ma uitam si mai ales la cele noi.
-Totusi nu vrei sa stai langa mine?am intrebat-o zambind usor.
-Ba vreau, ba vreau.
Am zis pe un ton oarecum ironic. Nu imi iesie insa noanta pe care o doream eu.
M-am asezat langa el, tinandu-mi genunchii la piept si calcaiele pe marginea canapelei.
Am zis pe un ton oarecum ironic. Nu imi iesie insa noanta pe care o doream eu.
M-am asezat langa el, tinandu-mi genunchii la piept si calcaiele pe marginea canapelei.
Urmaream filmul si parca eram un fel de robot;nimic din ce se intampla nu ma facea sa reactionez intr-un fel.Era ca si cum citeam ziarul si observam tampeniile ce puteau fi facute de cei de la putere.
Mi-am intors privirea catre ea si parea absorbita de film;ei ii placea.N-am vrut s-o deranjez asa ca am luat incet paharul de pe masa si am luat o inghititura apoi l-am reasezat pe suprafata de lemn.
Mi-am intors privirea catre ea si parea absorbita de film;ei ii placea.N-am vrut s-o deranjez asa ca am luat incet paharul de pe masa si am luat o inghititura apoi l-am reasezat pe suprafata de lemn.
Ajunsese deja la partea cand tipul afla ca prietena lui are leucemie. Aici era momentul cand de obicei eu incepeam sa plang. Incercam sa ma abtin, totusi, sa nu fac drame pe acolo.
Am luat si eu sucul de pe masa si am baut. De cand incepuse filmul nu vorbisem nimic cu Sergiu. Evident ca nu ii placeau filmele romantice, dar ii dadusem posibilitatea sa aleaga.
-Cu asta te alegi cand nu iti exprimi clar dorintele.. am spus ca pentru mine.
Am luat si eu sucul de pe masa si am baut. De cand incepuse filmul nu vorbisem nimic cu Sergiu. Evident ca nu ii placeau filmele romantice, dar ii dadusem posibilitatea sa aleaga.
-Cu asta te alegi cand nu iti exprimi clar dorintele.. am spus ca pentru mine.
Mi-am intors rapid privirea catre ea si cred ca aratam suprins;nu cred ca vrusesem ceva si nu spusesem.
-Dar am cerut eu ceva?am spus putin enervat.Eu am zis sa vin sau tu m-ai invitat?am zis si m-am ridicat de pe canapea.Sti daca n-aveai chef mai bine nu mai ziceai sa vin!m-am indreptat catre iesirea din sufragerie.Poate zici ca tot eu am ceva,dar nu cred ca locul meu e aici!am spus si mi-am luat geaca din cuier.
-Dar am cerut eu ceva?am spus putin enervat.Eu am zis sa vin sau tu m-ai invitat?am zis si m-am ridicat de pe canapea.Sti daca n-aveai chef mai bine nu mai ziceai sa vin!m-am indreptat catre iesirea din sufragerie.Poate zici ca tot eu am ceva,dar nu cred ca locul meu e aici!am spus si mi-am luat geaca din cuier.
Am pus pauza la film - doar nu aveam de gand sa pierd secvente importante.
M-am ridicat apoi calm de pe canapea, am ridicat din umeri si am zambit.
-Da-mi voie sa te conduc, atunci..
Nu ca nu mi-ar fi placut sa ramana, da nu puteam obliga omul sa stea in casa mea daca nu dorea.
M-am ridicat apoi calm de pe canapea, am ridicat din umeri si am zambit.
-Da-mi voie sa te conduc, atunci..
Nu ca nu mi-ar fi placut sa ramana, da nu puteam obliga omul sa stea in casa mea daca nu dorea.
-Multumesc de amabilitate!am zis pe un ton neutru.
Oare de ce venisem?Ce cautam acolo cu ea?Ce aveam de gand?Nimc!Facusem o greseala sa vin si doar atat!N-o cunosteam...nu ma cunosteam!Ea era altfel si eu diferit.
-O zi buna!am spus si am apasat pe clanta deschizand usa si luand de jos buchetul de flori si cutia de bomboane.
Nu m-am mai uitat in urma ci doar am coborat scarile in graba;am ajuns la iesire si trecand pe trotuarul ce ducea la strada am zarit un tomberon.Am intins mana si le-am aruncat..degeaba le cumparasem.
Oare de ce venisem?Ce cautam acolo cu ea?Ce aveam de gand?Nimc!Facusem o greseala sa vin si doar atat!N-o cunosteam...nu ma cunosteam!Ea era altfel si eu diferit.
-O zi buna!am spus si am apasat pe clanta deschizand usa si luand de jos buchetul de flori si cutia de bomboane.
Nu m-am mai uitat in urma ci doar am coborat scarile in graba;am ajuns la iesire si trecand pe trotuarul ce ducea la strada am zarit un tomberon.Am intins mana si le-am aruncat..degeaba le cumparasem.
Am incuiat usa in urma lui, apoi m-am sprijinit cu spatele de ea alunecand pana jos."Inca unul.." mi-am zis.
M-am ridicat si mi-am luat in mana telefonul. I-am trimis un mesaj scurt lui Sergiu in care imi exprimam regretele, "Imi pare rau" apoi l-am sunat pe Damon. Nu mi-a raspuns asa ca am inchis si m-am dus pe canapea sa imi continui filmul. Dupa cateva secunde am izbucnit in plans, scenele lacrimogene ma dadeau complet peste cap.
M-am ridicat si mi-am luat in mana telefonul. I-am trimis un mesaj scurt lui Sergiu in care imi exprimam regretele, "Imi pare rau" apoi l-am sunat pe Damon. Nu mi-a raspuns asa ca am inchis si m-am dus pe canapea sa imi continui filmul. Dupa cateva secunde am izbucnit in plans, scenele lacrimogene ma dadeau complet peste cap.
Mergeam pe strada sau picioarele ma duceau undeva,poate acasa,poate in alta parte,caci mintea mea nu era acolo.Izbucnisem pur si simplu si poate de atunci de cand o vazusem vrusesem sa fiu asa cu ea;dar nu putusem.
Am simtit cum imi vibreaza telefonul;un mesaj de la ea. << Imi pare rau. >>
Hmm..parca as crede!
"Nu vad de ce-ti ceri scuze!Doar nu ne cunoastem..."Am scris repede si am apasat "send".Oare de ce acum vroiam sa n-o mai vad si inainte nu puteam sa nu ma gandesc la ea;ce se intamplase.Nu stiam..
Am simtit cum imi vibreaza telefonul;un mesaj de la ea. << Imi pare rau. >>
Hmm..parca as crede!
"Nu vad de ce-ti ceri scuze!Doar nu ne cunoastem..."Am scris repede si am apasat "send".Oare de ce acum vroiam sa n-o mai vad si inainte nu puteam sa nu ma gandesc la ea;ce se intamplase.Nu stiam..
Filmul imi creease o stare de depresie. Ma simteam aiurea.
Am citit mesajul, apoi i-am trimis "Intradevar. Nu ca aproape ne-am fi culcat impreuna sau ceva de genu."
Am citit mesajul, apoi i-am trimis "Intradevar. Nu ca aproape ne-am fi culcat impreuna sau ceva de genu."
Telefon tampit..am zis si l-am scos,din nou,din buzunar;am citit raspunsul si pur si simplu imi venea sa rad.Deci ea asa cunostea o persoana.Sa inteleg ca atunci cunoscuse atat de multe incat le pierduse sirul si nici numele nu cred ca le mai stia.
"Daca tu asa cunosti o persoana,atunci pe mine n-ai sa ma cunosti vreodata!"-send.
Deja ma saturasem.Ce patise?Ii picase prost filmul?Se certase cu prietenul?Oricum nu era problema mea si speram sa n-o mai vad..dar oare chiar asa era.
"Daca tu asa cunosti o persoana,atunci pe mine n-ai sa ma cunosti vreodata!"-send.
Deja ma saturasem.Ce patise?Ii picase prost filmul?Se certase cu prietenul?Oricum nu era problema mea si speram sa n-o mai vad..dar oare chiar asa era.
"Daca tu asa consideri, fie. N-o sa mai incerc sa te cunosc."
I-am trimis mesajul apoi le-am sters pe toate celalalte. Am dat drumul la muzica tare ca sa nu mai aud nimic si am inceput sa caut ceva cu care sa ma imbrac.
I-am trimis mesajul apoi le-am sters pe toate celalalte. Am dat drumul la muzica tare ca sa nu mai aud nimic si am inceput sa caut ceva cu care sa ma imbrac.
Am citit mesajul in timp ce incercam sa vad si pe unde merg ca sa nu risc sa intru in vreun stalp,sa daram vreo persoana sau cum zicea o prietena sa imbratisez o fata si apoi sa realizez ca era baiat.
Renunta cam usor.Dar ce tot spuneam;am dat din cap incercand sa alung acele ganduri si i-am trimis doar cateva cuvinte poate chiar fara sens.
"Se zice ca adevarul e spus in bucati caci altfel ii dispare sinceritatea".Dupa ce l-am trimis le-am sters pe toate si am indesat mobilul in buzunar.
Doua strazi,doua si ajungeam acasa;iar nu mai ies pana maine.
Renunta cam usor.Dar ce tot spuneam;am dat din cap incercand sa alung acele ganduri si i-am trimis doar cateva cuvinte poate chiar fara sens.
"Se zice ca adevarul e spus in bucati caci altfel ii dispare sinceritatea".Dupa ce l-am trimis le-am sters pe toate si am indesat mobilul in buzunar.
Doua strazi,doua si ajungeam acasa;iar nu mai ies pana maine.
Nu am citit mesajul. L-am sters apoi am icnercat sa il sun din nou pe Damon. Cred ca iar avea probleme. Nu mi-a raspuns nici acum. Fratele meu putea fi un idiot uneori.
Ma simteam agitata, tot ce voiam era sa dorm dar nu puteam. M-am asezat pe canapea.
Ma simteam agitata, tot ce voiam era sa dorm dar nu puteam. M-am asezat pe canapea.
Incercam sa nu fiu calcat in picioare ,dar cam dificil cand esti singurul care merge intr-o directie si ceilalti o iau exact invers.Oare ce facea?
Am scos telefonul si i-am cautat numarul;tampit lucru,dar nu puteam sa n-o sun.Si n-aveam un motiv..A sunat o data,de doua ori ,de trei ori..ahh n-o sa raspunda.
Oare de ce vroiam sa raspunda?Ca sa-i auzi vocea!Dar cine zice ca.. Hai recunoaste!
Am scos telefonul si i-am cautat numarul;tampit lucru,dar nu puteam sa n-o sun.Si n-aveam un motiv..A sunat o data,de doua ori ,de trei ori..ahh n-o sa raspunda.
Oare de ce vroiam sa raspunda?Ca sa-i auzi vocea!Dar cine zice ca.. Hai recunoaste!
Am raspuns, dar nu am spus nimic. Incercam insa sa imi controlez vocea, sa para normala.
Voiam sa ii spun "acum ce mai vrei?" dar poate era mai bine sa tac.
Voiam sa ii spun "acum ce mai vrei?" dar poate era mai bine sa tac.
Mi-a raspuns ,dar preferase sa taca.De ce?Eu ma dusesem la ea si tot eu facusem asa;nu era vina ei,sau bine era.Aveam un fel de salata in cap si nu stiam ce-mi place si ce nu.
-Puteai sa nu raspunzi,dar ai facut-o!..De ce?
Priveam cerul si era gol;albastru intens fara pata.Fals..orice are pete si e mai frumos asa.Treceau oameni si doar eu stateam..asteptam un raspuns si nu vroiam sa plec..unde m-as fi putut duce.
-Puteai sa nu raspunzi,dar ai facut-o!..De ce?
Priveam cerul si era gol;albastru intens fara pata.Fals..orice are pete si e mai frumos asa.Treceau oameni si doar eu stateam..asteptam un raspuns si nu vroiam sa plec..unde m-as fi putut duce.
Am oftat enervat la raspunsul ei si cand sa spun si eu ceva pur si simplu mi-a inchis.Off..fir-ar sa fie!Cat poate sa fie de..ahh.Am bagat telefonul in buzunar si pur si simplu m-am intors din drum;oare de ce?A naibii intrebare..de unde sa stiu!
Am urcat scarile in graba parca m-ar fi asteptat la usa si abia cand am ajuns si am apasat pe sonerie am reinceput sa respir.Eram un smintit si poate se lua..
Am urcat scarile in graba parca m-ar fi asteptat la usa si abia cand am ajuns si am apasat pe sonerie am reinceput sa respir.Eram un smintit si poate se lua..
Am sarit cand am auzit soneria si m-am dus sa deschid.
Cand l-am vazut in usa am sarit la gatul lui si l-am sarutat scurt, apoi m-am dezlipit.
-Intra.
Cand l-am vazut in usa am sarit la gatul lui si l-am sarutat scurt, apoi m-am dezlipit.
-Intra.
Ramasesem perplex si nu mai stiam ce sa zic sau sa gandesc;doar am intrat.Pentru a doua oara in acea zi,in aceeasi camera,tot cu ea,dar ma simteam altfel.Era ceva schimbat..eu.
Am apucat-o usor de umeri si am facut-o sa ma priveasca.
-De ce?..De ce?
Am apucat-o usor de umeri si am facut-o sa ma priveasca.
-De ce?..De ce?
-De ce ce?
Chiar eram confuza. Ma uitam la el cu mirare in ochi gandind despre ce ar putea el vorbi.
Chiar eram confuza. Ma uitam la el cu mirare in ochi gandind despre ce ar putea el vorbi.
-De ce ma ignori si apoi tot tu ma chemi?Chiar iti place sa te joci asa?Crezi ca sunt o marioneta si atat?Inteleg,sunt diferit de altii..dar nu asa.
Am oftat si am trecut de ea dandu-i drumul;mi-am dat adidasii jos si i-am lasat in hol,iar geaca am aruncat-o pe canapea.M-am indreptat catre geam si l-am deschis;aer.
Simteam cum nu pot respira si nu aveam probleme cu spatiile inchise ,plus ca era locul destul de mare.Incepuse sa ploua si n-aveam umbrela.
-N-o sa stau mult!
Am oftat si am trecut de ea dandu-i drumul;mi-am dat adidasii jos si i-am lasat in hol,iar geaca am aruncat-o pe canapea.M-am indreptat catre geam si l-am deschis;aer.
Simteam cum nu pot respira si nu aveam probleme cu spatiile inchise ,plus ca era locul destul de mare.Incepuse sa ploua si n-aveam umbrela.
-N-o sa stau mult!
Pagina 6 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 6 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|