Crina and march's RPG! Yay!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

RPG RPG RPG

2 participanți

Pagina 5 din 9 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

In jos

RPG RPG RPG - Pagina 5 Empty Re: RPG RPG RPG

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 5:08 pm

-Aha. Cred ca vreau.

Am inceput sa trasez cerculete cu limba pe abdomenul lui, lasandu-ma tot mai in jos, urcand apoi din nou in timp ce cu mainile mele ii masam muschii mainii sale.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Data de inscriere : 15/05/2010

https://rpg-addicted.all-up.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 5:18 pm

-Daca zici tu!

I-am tras chipul mai aproape de al meu si am initiat un nau sarut;la inceput gingas si apoi mi-am bagat limba in gura ei si am inceput sa ma joc cu a ei.

Mainile au coborat de pe spate pe fund si mangaind usor am ajuns pe coapse;chiar ii veneau bine pantalonii aia.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Varsta : 36

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 5:23 pm

I-am descheiat blugii si i-am coborat putin in jos cu varful degetelor, apoi mi-am dat cateva suvite rocate de pe fata, in timp ce am tresarit cand i-am simtit mainile lui pe coapsele mele.

L-am rotit astfel incat sa stea el deasupra mea si ca eu sa imi pot plimba mainile pe spatele lui.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 5:35 pm

-Cred ca ai mai facut asta de foarte multi ori caci totul iti pare extrem de cunoscut!

Nu vroiam sa creada ca am o parere proasta despre ea,dar fata de alte fete nu era nici inocenta,dar nici genul de tipa vulgara cum sunt cele ce te agata prin baruri sau pe strada,noaptea.

Am intrerupt sarutul si am coborat usor pe obraj si apoi pe gand lingand si muscand uneori;lasand mici urme rosiatice,dar care dispareau.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 5:38 pm

-Nici n-ai idee de cat de multe ori, crede-ma.

L-am tras la nivelul fetei mele, astfel incat sa il pot privii calumea. I-am zambit apoi l-am sarutat scurt.

-Dar tu chiar vrei asta?
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 5:40 pm

Mi-am muscat buza de jos caci nu stiam ce sa-i raspund;nu prea ma gandeam la lucrurile sau actiunile ce le faceam decat dupa ce se consumau si nu mai aveam ce sa fac.

-Sincer nu stiu..poate ma crezi copil,dar...ahhh..Poate ar fi trebuit sa nu..oricum nu mai conteaza!am zis si i-am zambit si eu.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 5:42 pm

-Hmm. Asa deci.

M-am ridicat si m-am dus pe hol ca sa ii caut tricoul.

-Uite-ti tricoul.

I-am zambit apoi mi-am luat si eu tricoul pe mine.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 5:45 pm

-Merci!am spus si mi-am luat tricoul din mana ei;l-am luat pe mine si ma tot gandeam.Aparusem ca un prost.

Niciodata nu fusesem genul ,dar se schimbasera multe si chiar putea sa ma creada un tampit.Nici un baiat n-ar fi facut asa,adica n-ar fi refuzat o partida de sex si mai ales cu o fata asa frumoasa cum era ea.

-Sunt un idiot..stiu!am zis si am oftat incepand sa privesc covorasul cu dungi negre si albe.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 5:47 pm

-Aha. Esti. am spus fara sa folosesc noante de ironie sau sa imi demonstrez dezamagirea.

Zambeam in continuare, ca si cum ar fi refuzat o ceasca de ceai.

-Mersi oricum de cazare. Acum chiar ca te las in pace. Pa-pa.

I-am facut cu mana si am iesit din camera.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 5:56 pm

Nu i-am raspuns nici la ce-a spus,nici la zambet si nici la salut;nu mai puteam sa zic ceva.Nu mai conta..Fusese doar ceva de-o noapte si asta din cauza alcoolului ce-l consumaseram amandoi si de dimineata inca nu eram prea constienti.

Poate ma uram,dar nu stiam sigur pentru ce: pentru ca ma comportasem ca un cuceritor neexperimentat,pentru ca poate chiar imi placea sau pentru ca acum desi fusesem de acord dadusem inapoi.Cine mai stia ce-i in capul meu..
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 7:40 pm

Inainte sa ies pe usa de la intrare, mi-am scris numarul de telefon pe unul din peretii lui de pe hol cu un pix pe care il gasisem in camera lui, apoi l-am lasat jos si am iesit pe usa.

Ma respinsese! Pe mine! Singura persoana care ma mai respinsese vreodata fusese fostul meu prieten, si se intamplase in casa mamei lui de ziua acesteia. In rest, primeam ce voiam. Si daca nu primeam de buna voie, imi luam singura. Ma rog, probabil ar fi fost ciudat sa il violez pe Sergiu, dar totusi. Plus ca era si virgin, in ciuda faptului ca el negase..
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 7:45 pm

M-am ridicat din pat si mi s-a parut putin ciudat ca ea sa mai fie inca aici si sa nu fi plecat;dupa ce i-am facut nu credeam ca mai vrea sa stea prin preajma.

-Hei..merci de numar!Probabil nici n-as fi indraznit sa-l cer!am spus si am afisat un zambet tamp.Si scuze pentru mai devreme..poate trebuia sa-ti spun!

Am oftat adanc si doar o priveam;intelegeam cum se simte si eu ma simteam si mai aiurea caci eram baiat si ma comportam mai rau ca o fata.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 7:47 pm

-E in regula. Cred.

Am iesit apoi pe usa de la intrare coborand in graba scarile si incercand sa imi dau seama pe unde o iau eu acasa. Nu conosteam zona asta a orasului. M-am decis ca cel mai bine ar fi sa chem un taxi. Mi-am scos telefonul si am sunat.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 7:50 pm

-Daca zici tu..

Dupa ce a inchis usa m-am reintors in camera si pur si simplu ma simteam prost;si nu pentru ca nu o facusem cu ea ci pentru ca poate ma facusem de ras.M-am apropiat de masuta pe care se afla o vaza cu cateva garoafe aduse de verisoara mea si am facut-o bucati..De ce?Nici eu nu stiam..

Era ca si cum inca traiam ,dar parca eram mort;am luat telefonul de pe mobila si am inregistrat numarul ei ,apoi scriind "Lavinia"l-am aruncat pe pat asa cum am facut si eu.

Ce viata...
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 7:58 pm

M-am urcat in taxi si in scurt timp am ajuns acasa. M-a mirat faptul ca nu stateam foarte departe de el. Ar fi trebuit sa cunosc zona aceea.

Am urcat scarile spre apartamentul meu, am descuiat usa si am intrat. M-am trantit cheile si tefonul pe masa din sufragerie si eu m-am asezat pe canapea, masandu-mi tamplele cu podul palmei.

Am dat drumul la TV, la un film romantic. Bateria telefonului meu era pe terminate asa ca mi l-am pus la incarcat intr-o pauza de reclame.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 8:01 pm

Nu era nimic de vazut la televizor in afara de un film romance.Nu imi placeau deloc acele filme si consideram ca sunt doar niste creatii telenovelistice pentru fete visatoare,caci nu-mi imaginam un baiat uitandu-se la asa ceva.

M-am tot gandit si pana la urma i-am trimis un mesaj: "Hello!Tot eu sunt..ce faci?" si apoi am pus telefonul langa mine.M-am rezemat de perete caci stateam cocotat tocmai la capatul patului si m-am intrebat de ce i-am trimis mesaj..de ce ii luasem numarul.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Dum Mai 16, 2010 8:06 pm

Mi-am auzit telefonul sunand. Probabil un mesaj, sau ceva. M-am ridicat in sila de canapea si am pus telecomanda pe masa, punandu-mi un pahar de suc de portocale pe care l-am luat in mana.

Langa telefon era o poza cu mine de acum 2 ani. M-am strambat cand am vazut-o si am intors-o brusc. Kilogramele in plus isi spuneau cuvantul pe vremea aceea. Inca imi amintesc cat de greu a fost. Mi-am adus aminte cu ocazia asta ca trebuie sa imi iau pastilele, asa ca m-am dus la bucatarie si mi le-am luat. Atunci am realizat ca mi se zisese ca au un efect negativ daca le iau pe stomacul gol, asa ca am deschis frigiderul si am cautat ceva de mancare. Era gol, sau cel putin aproape gol, exceptand niste cutii de suc si salata verde, de care chiar nu imi era pofta. L-am inchis, deci, asezandu-ma din nou pe canapea, punandu-mi CD'ul meu cu Sarah Brightman, cel care ma calma.

Am inceput sa imi aduc aminte de perioada din scoala generala, si primii ani de liceu.. zilele cand aveam cred peste 70 kg. Kilograme ce mi-au afectat viata sociala destul de mult. Nu ieseam afara, nu prieteni, nu nimic. Mam crispat cand am ajuns la partea in are am spus stop. Primele zile din "egimul" meu au fost groaznice. Groaznice. Ma straduiam atat de mult sa nu mananc, incat nici nu apucam sa dorm. Si cum ma straduiam sanu mananc zile intregi decat cate un mar, si cum ajunsesem sa mananc un mar el mult pe zi. Si cum slabeam. Si ce fericita eram. Si cat de greu era..
Pana cand organismlu meu a fost cu totul dat peste cap. Ajunsesem atat de slaba, intr-un timp mult prea scurt..
Mama ma adusese in orasul asta, unde aflase ca est eun medic bun ce se ocupa de anorexii. Perfuzii, si luni petrecute in spital.
Mama s-a intors apoi in orasul natal, eu am ramas aici. Era o sansa buna pentru un nou inceput. Si a fost.

Mi-am adus atunci aminte de telefonul meu. M-am ridicat brusc si am citit mesajul. Am suras si am meditat putin la ce as putea raspunde.

Stau pe canapea, mananc popcorn, beau suc si ma uit la Harry Potter am raspuns apoi m-am asezat pe jos.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Dum Mai 16, 2010 8:13 pm

Trecuse ceva timp de cand ii trimisesem si nu primisem nimic inapoi.Ma gandeam ca poate nu a auzit sau era ocupata;sau si mai sigur nu vroia sa mai aiba de-a face cu mine.

Totusi peste cateva clipe am primit raspuns: "Stau pe canapea, mananc popcorn, beau suc si ma uit la Harry Potter."

Hm..nu cred ca se uita ea la Potter;nu pot sa-mi imaginez ca urmareste ea aventurile micutului vrajitor.

"Eu stau si ma uit pe pereti caci la tv e doar un romance idiot.Ma rog..nu te mai deranjez.Bye bye" am scris si apoi "Send".
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Dum Mai 16, 2010 8:18 pm

Am astepat raspunsul lui, apoi am ras cand l-am citit.
Am zambit, apoi i-am raspuns:

"Spandauer, scara 3, ap 24"
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Dum Mai 16, 2010 8:26 pm

La cateva minute dupa ce l-am trimis am si primit raspuns;fusese prompta de aceasta data si am zambit la raspunsul ei.Nici nu plecase bine si dorea sa ma vada.

M-am dat jos din pat si am oprit televizorul aruncand telecomanda pe mobila si am deschis sifonierul;m-am schimbat luandu-mi o camasa cu maneci trei-sferturi alba,pantaloni negri.Am luat niste bani si am mers sa ma incalt.Geaca,telefon,chei si am coborat scarile.

Trecand pe langa o florarie am intrat si am cumparat un buchet de zambile albe.Apoi ajungand la coltul strazii am zarit o ciocolaterie;am cumparat o cutie de bomboane cu rom si vanilie.

Am ajuns relativ repede la blocul ei si am intrat in scara;am urcat si intr-un final am gasit apartamentul 24.Am inspirat adanc si cu florile si ciocolata la vedere ca un Don Juan ce nu vroiam sa fiu am sunat la usa.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Dum Mai 16, 2010 8:32 pm

M-am grabit sa deschid usa. M-am uitat pe vizor si cat pe ce sa cad din picioare.

Am deschis usa si fara sa il salut am luat florile din mainile lui, si cutia de bomboane si le-am asezat pe jos, in fata usii, apoi l-am tras de mana si am inchis usa in urma lui. lasand florile si ce mai cumparase el pe presul de la intrare.

-La mine nu vii cu flori. Nu's genu' ala de persoana..

M-am asezat apoi pe canapea, facandu-i semn sa se aseze si el. Casa mea era destul de mare in comparatie cu a lui. Aveam multe tabloruri pe pereti si o colectie frumoasa de CD-uri. Toata mobila, covoarele, tapetul erau in noante de maro si portocaliu, aveam o slabiciune pentru combinatia asta.

-Fa-te comod.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Dum Mai 16, 2010 8:38 pm

Mi-a deschis usa si fara sa zica ceva si nelasandu-ma nici pe mine sa spun ceva a luat ce cumparasem si a asezat pe covorasul de la intrare si m-a tras inauntru.Din asta am inteles ca nu-i plac cadourile...

Avea un apartament destul de mare si mobilat cu gust;in comparatie cu apartamentul casa mea era o cutie de chibrituri.Mi-a facut o impresie buna caci avea si tablouri,dar si o colectie de CD-uri.

M-am descaltat pe hol si mi-am dat si geaca jos,lasand-o in cuier.Am pasit in sufragerie si m-am asezat pe canapea langa ea.

-Frumoasa locuinta!
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Dum Mai 16, 2010 8:41 pm

-Aha. Tata mi-a cumparat-o cand m-am mutat aici. Ti-as oferi cu toata inima ceva de baut sau mancat, dar daca nu-ti place sucul de portocale altceva nu am ce sa-ti ofer. Apa in cel mai fericit caz.

M-am ridicat si am oprit DVD-ul. Probabil avea alte gusturi in materie de muzica decat ale mele.

-Deci, ce vrei sa facem?
Mi-am pus mainile in sold asteptand o sugestie, ceva.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Dum Mai 16, 2010 8:45 pm

-Sincer imi poti oferi ce ai,nu fac nazuri!am spus zambind.Cat despre ce sa facem tu m-ai invitat ,desi indirect,deci ar trebui sa sti!am spus si pentru cateva clipe am privit-o.

Avea aceeasi privire ca atunci doar ca acum era cu totul alta;ca si cum cea de atunci fusese o personalitate ascunsa,nocturna si care apare doar in anumite situatii.

Mi-am rezemat umerii si spatele de spatarul canapelei si am oftat;oare de ce venisem?Doar pentru ca ma chemase ea sau ca pentru ca vroiam s-o vad.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Dum Mai 16, 2010 8:51 pm

-Ok. Atunci o sa stam.

Am ridicat din umeri si m-am asezat in pozitie turceasca pe podea, inchizand ochii fara sa ma misc.

M-am ridicat brusc cand mi-am auzit telefonul sunand si am alergat pana la el, in cealalta camera unde era pus la incarcat.
"Damon" - din nou. I-am inchis si am asezat telefonul din nou pe masa, apoi am revenit in sufragerie.

-Omule, ma plictisesc. Zii ceva.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 9 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul