RPG RPG RPG
2 participanți
Pagina 2 din 9
Pagina 2 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: RPG RPG RPG
Am scos cheile din buzunar si am deschis;dupa ce-am bajbait am gasit intrerupatorul si am aprins lumina.M-am descaltat si mi-am lasat hanoracul in cuier;holul era destul de micut si nu prea era spatiu.
-Stiu ca e mic,dar asta e casa mea!am spus si am aratat spre acea camera destul de mare ce-mi era sufragerie,dormitor si camera de invatat.Peste tot erau carti,Cd-uri,reviste si toate cele pe unde apucasera.Simte-te ca acasa!i-am spus si ma simteam putin aiurea ca aveam doar atat..adica nu detineam un apartament.
-Stiu ca e mic,dar asta e casa mea!am spus si am aratat spre acea camera destul de mare ce-mi era sufragerie,dormitor si camera de invatat.Peste tot erau carti,Cd-uri,reviste si toate cele pe unde apucasera.Simte-te ca acasa!i-am spus si ma simteam putin aiurea ca aveam doar atat..adica nu detineam un apartament.
Sergiu Hristescu- Mesaje : 111
Data de inscriere : 15/05/2010
Varsta : 36
M-am trantit pe un pat, inchizand pentru moment ochii si lasandu-mi capul pe spate. Eram aproape de a adormi. si nu voiam sa adorm.
-Ti-e somn?am intrebat-o dupa ce am cascat.Mi-era somn ,dar n-as fi putut s-o las asa si eu sa dorm ca un nesimtit.
Inca ma gandeam cum sa fac,daca ea doarme in pat pot sa dorm pe fotoliu sau pe canapeaua din bucatarie.
-Deci te las sa te odihnesti!Ma duc pe canapea in bucatarie;daca vrei pilota sau ceva sunt in lada de la pat!
Inca ma gandeam cum sa fac,daca ea doarme in pat pot sa dorm pe fotoliu sau pe canapeaua din bucatarie.
-Deci te las sa te odihnesti!Ma duc pe canapea in bucatarie;daca vrei pilota sau ceva sunt in lada de la pat!
-Nu vreau sa dorm.. nu mi-e somn.
M-am ridicat si mi-am scos din geanta o guma de mestecat pe care am bagat-o in gura,
-Doresti?
M-am ridicat si mi-am scos din geanta o guma de mestecat pe care am bagat-o in gura,
-Doresti?
-Nu ,mutumesc!am spus putin amuzat.Nu iau dulciuri de la copii in plus asta ar fi un fel de sarut si nu ne cunoastem destul ca sa fac asa ceva.Poate ai prieten si apoi cine stie!am zis si m-am asezat pe un colt al patului.
Mi-am frecat usor tamplele cu mainile si am reusit cat de cat sa indepartez din oboseala.Speram totusi sa dorm in noaptea asta,daca avea si ea de gand sa se culce.
Oare facusem bine ca o adusesem cu mine...cine stie.
Mi-am frecat usor tamplele cu mainile si am reusit cat de cat sa indepartez din oboseala.Speram totusi sa dorm in noaptea asta,daca avea si ea de gand sa se culce.
Oare facusem bine ca o adusesem cu mine...cine stie.
-Ete na. Nu conteaza ca nu vrei.
M-am asezat langa el, uitandu-ma la el, apoi m-am ridicat din nou, aplecandu-ma peste el s sarutandu-l scurtk avand insa grija sa strecor guma mea printre buzele lui. M-am asezat apoi iar pe pat.
M-am asezat langa el, uitandu-ma la el, apoi m-am ridicat din nou, aplecandu-ma peste el s sarutandu-l scurtk avand insa grija sa strecor guma mea printre buzele lui. M-am asezat apoi iar pe pat.
-Nu esti deloc cuminte!am spus si am inceput sa mestec guma.Aceasta fata era diferita si chiar imprevizibila;o scanteie si boom;exact ca rosul din parul ei.Totusi tu daca mi-ai dat guma eu ce-ti ofer?am intrebat putin naiv.
Am scos telefonul din buzunar si l-am aruncat pe un raft al bibliotecii apoi bricheta a aterizat pe masa si pachetul de tigari pe masuta.
Am scos telefonul din buzunar si l-am aruncat pe un raft al bibliotecii apoi bricheta a aterizat pe masa si pachetul de tigari pe masuta.
-O sa mi-o dai pur si simplu inapoi.
Am zambit cu subinteles sprijinindu-ma pe coate ca sa ilpot vedea bine.
Am zambit cu subinteles sprijinindu-ma pe coate ca sa ilpot vedea bine.
Am zambit la raspunsul ei si se pare ca avea chef de joaca;iar privirea ei,eeei bine nu era tocmai una inocenta.M-am apropiat de ea si luand-o de barbie am muscat usor de buza de jos si i-am dat guma inapoi.
-Si ca sa nu zici ca sunt rau,daca ceri frumos iti dau un pupic!
Chiar o luasem razna.Ma jucam cu o fata ce abia o cunosteam si parca ziceai ca suntem impreuna.Oricum sigur o sa inceteze;sigur.
-Si ca sa nu zici ca sunt rau,daca ceri frumos iti dau un pupic!
Chiar o luasem razna.Ma jucam cu o fata ce abia o cunosteam si parca ziceai ca suntem impreuna.Oricum sigur o sa inceteze;sigur.
Mi-am dus mana dreapta dupa gatul lui, tragandu-l peste mine in timp ce eu m-am lasat pe spate. Am inceput sa rad jucaus in timp ce imi miscam picioarele de sub ale lui.
Mi-am apropiat buzele de ale lui si i-am pasat guma, ce se rotea o data cu limbile nostre, ca atunci cand m-am retras sa cada pe tricoul meu. Se lipise.
Mi-am apropiat buzele de ale lui si i-am pasat guma, ce se rotea o data cu limbile nostre, ca atunci cand m-am retras sa cada pe tricoul meu. Se lipise.
M-a prins de gat si m-a tras dupa ea in pat,iar apoi acel sarut a fost atat de dulce incat nici guma n-a suportat si saraca a gasit un loc liber pe tricoul ei.
-Sa te ajut!am spus trecand cu degetele pe gatul ei,usor pe piept si am incercat sa dezlipesc guma,dar n-am putut.Pe dracu,nu se dezlipeste!am zis usor enervat.Si e vina ta!am spus privind-o acuzator.Ce-i in capul tau?
-Sa te ajut!am spus trecand cu degetele pe gatul ei,usor pe piept si am incercat sa dezlipesc guma,dar n-am putut.Pe dracu,nu se dezlipeste!am zis usor enervat.Si e vina ta!am spus privind-o acuzator.Ce-i in capul tau?
-Ce e in capul meu nu te priveste pe tine.
Incercasem sa zic serios, dar m-a busit rasul. Mi-am dat tricoul jos si l-am aruncat langa pat, ramanand in sutien.
-Acum nu mai e nici o guma lipita de mine.
Incercasem sa zic serios, dar m-a busit rasul. Mi-am dat tricoul jos si l-am aruncat langa pat, ramanand in sutien.
-Acum nu mai e nici o guma lipita de mine.
-Da,vad si eu!am spus si m-am dat la o parte.Acum daca esti amabila eu ma retrag in sufragerie si te las sa te dezbraci cat vrei tu!
M-am ridicat din pat gandindu-ma ca tocmai fusese sarutat de o tipa ce-o cunosteam de cateva ore,ea era la mine pe jumatate dezbracata si radea cu pofta.Ce frumos..
-Deci noapte buna!Si cu astea zise eu ma duc,dar inainte iti mai trebuie ceva?Ca totusi sunt gazda!
M-am ridicat din pat gandindu-ma ca tocmai fusese sarutat de o tipa ce-o cunosteam de cateva ore,ea era la mine pe jumatate dezbracata si radea cu pofta.Ce frumos..
-Deci noapte buna!Si cu astea zise eu ma duc,dar inainte iti mai trebuie ceva?Ca totusi sunt gazda!
Mi-am dat jos si blugii aruncandu-i prin camera si m-am bagat sub pilota. Daca el nu voia sa doarma cu mine nici eu nu voiam sa dorm cu el.
-Neah. Du-te si dormi.
-Neah. Du-te si dormi.
-Bine,cum vrei tu!am zis amuzat.Dar daca apare vreun musafir trateaza-l cu ospitalite!
Am parasit camera razand si nu stiu daca intelesese ce vroiam sa spun.Uneori se mai intampla sa apara cate un gandecel de prin aerisire si sa viziteze mai ales acea camera.
M-am asezat pe canapea si am incercat sa adorm ,dar se pare ca somnul nu aveam chef sa ma vada.Totusi speram sa atipesc repede.
Am parasit camera razand si nu stiu daca intelesese ce vroiam sa spun.Uneori se mai intampla sa apara cate un gandecel de prin aerisire si sa viziteze mai ales acea camera.
M-am asezat pe canapea si am incercat sa adorm ,dar se pare ca somnul nu aveam chef sa ma vada.Totusi speram sa atipesc repede.
Aveam nevoie la toaleta. M-am ridicat. Avand in vedere ca eram imbracata cu un sutien si boxeri primul gand a fost sa ma imbrac inainte de a ma duce sa-mi deranjez gazda, dar nu am reusit sa imiintorc blugii pe fata.
-Unde e baia? am zis scotand usor capul pe usa ce despartea camerele noastre.
-Unde e baia? am zis scotand usor capul pe usa ce despartea camerele noastre.
In sfarsit venise si la mine somnul si cand credeam ca dorm mai bine aud usa deschizandu-se si o voce intreband ceva de baie.Am ridicat capul de pe canapea si intorcandu-ma catre ea i-am spus pe un ton cam somnoros:
-Pe hol...e usa..baie!Acum noapte..buna!
N-am luat in seama cum era imbracata si in plus abia vedeam caci ochii imi erau aproape inchisi si nici macar nu ma chinuiam sa-i deschid.
-Pe hol...e usa..baie!Acum noapte..buna!
N-am luat in seama cum era imbracata si in plus abia vedeam caci ochii imi erau aproape inchisi si nici macar nu ma chinuiam sa-i deschid.
Am traversat camera lui mergand aproape pe varfuri.
-Mersi. Scuze ca te-am trezit, i-am spus cu 2 pasi inainte sa ies din camera.
-Mersi. Scuze ca te-am trezit, i-am spus cu 2 pasi inainte sa ies din camera.
-Mm...nu-i nimic!Oricum daca mai e ceva sunt aici si nu conteaza cat e ceasul!In plus nu trebuie sa mergi pe varfuri..singurul lucru care scartaie putin e patul din camera.
Desi parea ciudat incepea sa-mi devina simpatica si poate ce se intamplase mai devreme fusese din cauza alcoolului.Poate chiar ajungeam sa ne intelegem si sa fim prieteni.
Desi parea ciudat incepea sa-mi devina simpatica si poate ce se intamplase mai devreme fusese din cauza alcoolului.Poate chiar ajungeam sa ne intelegem si sa fim prieteni.
Am iesit de la baie si m-am dus in camera unde imi aveam hainele. Mi-am luat blugii pe mine si am iesit in timp ce imi imbracam bluza.
-Ar fi mai indicat sa plec. Mersi oricum pentru cazare.
Am zambit apoi mi-am cautat papucii pe care ii lasasem la usa.
-Ar fi mai indicat sa plec. Mersi oricum pentru cazare.
Am zambit apoi mi-am cautat papucii pe care ii lasasem la usa.
M-am ridicat inca somnoros din pat si incercand sa vad pe unde merg.Nu vroiam s-o las sa plece asa.
-Mai poti ramane la o cafea daca vrei!In plus nu e nici un deranj caci sunt singur aici,dar poate tu esti asteptata!
M-am uitat la ceas si dupa ce-am reusit sa vad bine cadranul ,unul singur,si nu trei ca la inceput ce pluteau pe perete am vazut ca nu e decat 1:00.
-Totusi e cam devreme!am zis si apoi am cascat si m-am intins;era asa dulce senzatia.Scuze..dar am prostul obicei sa trag de mine dimineata!
-Mai poti ramane la o cafea daca vrei!In plus nu e nici un deranj caci sunt singur aici,dar poate tu esti asteptata!
M-am uitat la ceas si dupa ce-am reusit sa vad bine cadranul ,unul singur,si nu trei ca la inceput ce pluteau pe perete am vazut ca nu e decat 1:00.
-Totusi e cam devreme!am zis si apoi am cascat si m-am intins;era asa dulce senzatia.Scuze..dar am prostul obicei sa trag de mine dimineata!
-E in regla. Am si eu o casa proprie, care ma asteapta.
Am oftat.
-Apropo, ma numesc Lavinia.
Am oftat.
-Apropo, ma numesc Lavinia.
-Cam tarziu sa-ti aflu numele!am zis chicotind.Ma numesc Sergiu!
Am mai facut cativa pasi spre ea si cu doua degete i-am dat cateva suvite la o parte de pe fata mangaind-o usor si pe obraz.
-Sigur pleci acum,adica e totusi noapte si e periculos!Mai asteapta sa se lumineze si apoi poti pleca!
Am mai facut cativa pasi spre ea si cu doua degete i-am dat cateva suvite la o parte de pe fata mangaind-o usor si pe obraz.
-Sigur pleci acum,adica e totusi noapte si e periculos!Mai asteapta sa se lumineze si apoi poti pleca!
-Neah. Tu vrei sa te culci, eu nu. Acum, mi-ai vazut pantofii?
Am inceput sa ii caut din nou. Naiba stie pe unde ii lasasem.
Am inceput sa ii caut din nou. Naiba stie pe unde ii lasasem.
-Lasa,ii cauti mai tarziu!
Dormisem destul,adica nu obisnuiam sa dorm mult si mai ales cand stiam ca e cineva la mine;eu sa dorm si ea sa stea.
-Deci ce vrei sa facem,caci somnul pot sa zic ca mi l-am facut!
Dormisem destul,adica nu obisnuiam sa dorm mult si mai ales cand stiam ca e cineva la mine;eu sa dorm si ea sa stea.
-Deci ce vrei sa facem,caci somnul pot sa zic ca mi l-am facut!
Pagina 2 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 2 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|