Crina and march's RPG! Yay!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

RPG RPG RPG

2 participanți

Pagina 1 din 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

In jos

RPG RPG RPG Empty RPG RPG RPG

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 3:35 am

In seara asta era o atmosfera rigida in club. Ori poate venisem eu prea devreme, era abea ora 20:30 si nu era foarte aglomerat. Ori poate ca venisem singura. Sau poate din cauza unui nou barman. Sau poate mi se parea mi ca e nou. Adevarul era ca ma simteam ametita. Fumul de tigara din jur accentua starea de discomfort, dar nu aveam de gand sa las asta sa ma afecteze pe mine si pe whisky-ul meu din pahar pe jumatate baut. Am oftat, apoi m-am crispat pentru o secunda, trecandu-mi mana prin par.

Mi-am plimbat privirea prin incapere incercand sa strapung fumul si toate luminile, dar si muzica care oricum nu mi se parea excelenta si volumul era dat prea tare. Poate dadeam de cineva cunoscut care sa imi alunge starea de greata. Nu am avut succes. Am mai luat o gura din whisky si am zis, ce naiba, e sambata seara, ar trebui sa ma distrez. M-am ridicat luandu-mi paharul in mana si am inceput sa ma fatai pe acolo.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Data de inscriere : 15/05/2010

https://rpg-addicted.all-up.com

Sus In jos

RPG RPG RPG Empty Re: RPG RPG RPG

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 3:43 am

Sambata seara.Saptamana trecuse destul de repede si acum fiind weekend hotarasem sa ies in oras;cu cine?Singur.Unde?In club.Asa ca m-am indreptat spre un club familiar,dar in care nu mai intrasem de mult timp.

Cand am pasit inauntru era cam pustiu,adica foarte putini tineri si multi stateau ori la bar,ori pe canapea sau fotolii sarutandu-se sau mai bine zis devorand domnisoare..sau ele pe ei.Muzica era data tare si tocmai ce nu-mi placea.

M-am indreptat spre bar si am cerut un cocktail;nu mai bausem de mult alcool si chiar nu vroiam sa ma imbat.Mi-am luat paharul si sorbind din el am cautat cu privirea o persoana cunoscuta;ghinion,nimeni.Totusi era o domnsioara la fel de singura..de ce n-as fi incercat?M-am apropiat de ea si am intrebat-o:

-Pustiu nu?Sau va asteptati partenerul?
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Varsta : 36

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 3:48 am

Mi-am dat ochii peste cap luand o gura din bautura mea, ezitand putin si cautandu-mi volumul vocii ca sa fiu sigura ca ma aude.

-Nu ma lua pe mine cu forme de politete. Nu iti merge.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 4:05 am

-Nu trebuie sa vorbesti tare,aud destul de bine!i-am zis si am mai gustat putin din cocktail.

Am inceput sa-mi plimb privirea prin club si puteam sa observ cum toti cei din club picau la propriu din cauza alcoolului.

-Deci ce-ai de gand sa faci?
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 4:09 am

Am zambit, ridicand paharul din mana mea.

-Sa beau, probabil. Cam asta se face in cluburi.

Am inceput sa imi analizez partenerul de discutie. Aveam obiceiul de a diseca fiecare amanunt. Arata bine, ce-i drept, dar aveam impresia ca are nasul cam mare. Posibil sa fie vre-un efect al alcoolului ce ma favea sa pierd oarecum sensul realitatii. Cert era ca in continuare eram plictisita.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 4:18 am

-Mi se pare ca nu ti-am picat cam bine! am spus si i-am zambit fad.

Mi-am scos pachetul de tigari din buzunar si am scos o tigara si aprinzandu-mi-o.

-Fumezi?
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 4:21 am

Am negat instantaneu. Nu eram o fumatoare, desi imi petreceam mult timp in prezenta unor persoane cu tigari in gura.
M-am gandtit putin la ce spusese mai devreme, cautand un eventual raspuns pe care i l-as putea da, si ce mi-ar putea el raspunde dupa.

-Ce inseamna la tine "a pica bine" ?
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 4:26 am

N-am mai insistat in legatura cu tigarea si am pus bricheta si pachetul inapoi in buzunar.

-Poate insemna mai multe,dar in cazul de fata inseamna daca vrei sa mai vorbim sau ma duc la bar..sau si sa stau afara pe asfalt si sa fumez e o idee.Deci?
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 4:30 am

-Atunci nu vorbim.

Am luat o gura din whisky-ul meu, terminandu-l, apoi m-am dus la bar punand paharul gol in fata barmanului si multumind din priviri, apoi m-am intors sperand sa imi gasesc prietenul tot acolo.

-Nu vorbim. Dansam.

Ideea e ca imi venise mie cheful de flirt. Ma ametise putin si bautura, deci totul era ca o combinatie fatala. Am asteptat raspunsul lui la invitatia mea.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 4:32 am

Chiar atat de prost ii picasem incat sa plece la bar fara sa spuna ceva?Nu credeam ca pot fi atat de..nici macar nu stiam cum.

Am ridicat o spranceana cand am vazut ca revine si ma invita la dans.
-Sti eu ar fi trebuit sa invit,dar si asa accept!i-am spus zambind si am tras-o usor de mana spre ringul de dans.Era cam gol si foarte putini dansau.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 4:35 am

-Super.

Incepeam sa ma simt bine. Incepea chiar sa imi placa si muzica chiar daca dupa parerea mea era data la un volum prea mare. Mi-a luat cateva secunde pana corpul meu a reactionat la muzica, simtind ritmul si miscandu-se pe el.
Nu aveam obiceiul sa ma uit la fata sau ochii persoanei cu care dansam. Preferam de multe ori sa analizez vestimentatia.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 4:39 am

Nu prea obsinuiam sa dansez,dar de aceasta data chiar imi placea;poate era din cauza atmosferei putin moarte sau era din vina partenerei.

-De ce nu ma privesti?am intrebat-o si i-am ridicat chipul ca sa o pot privi in ochi.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 4:41 am

-N-am obiceiul asta.

Si evident, nici n-aveam sa mi-l schimb din cauza unui tip pe care il cunoscusem cu cateva minute in urma. Am continuar pur si simplu sa dansez.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 4:43 am

-Inteleg!Oricum cine stie cat o sa mai fim asa apropiati!am spus si peste cateva clipe a inceput o alta melodie ce nu-mi placea de nici un fel.Nu intelegeam de ce tocmai melodiile de proasta calitate si mai ales la un astfel de volum erau date in cluburi.

-Eu ies si ma duc sa stau afara..vii?Sau mai bine ramai aici;nu e un loc potrivit pentru o fata.am spus si m-am indepartat de ea facandu-mi loc printre cei care mai erau in picioare,spre iesirea din spate.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 4:46 am

Adica sa ies afara dintr-un club plin de alcoolici nu era un loc potrivit pentru o fata? Daca el asa zicea, probabil asa era, de unde sa stiu eu.

-Bineee! Eu ma duc sa-mi pudrez nasul. am strigat ironic sperand sa ma auda, apoi m-am asezat pe o canapea de langa ringul de dans. M-am ridicat insa repede, incepand sa dansez din nou, singura.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 4:51 am

N-am stat foarte mult afara caci batea vantul si nu aveam pe mine decat un tricou si un hanorac din material subtire;trei tigari in cincisprezece minute si apoi inauntru fara vantul ce imi facea parul sa arate ca un extraterestru.

Acum erau si mai putini,dar cine dansa tocmai acum si mai ales singura.Am inceput sa chicotesc cand am vazut ca tot ea era.

-Vad ca ai multa energie!
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 4:54 am

In timpul acela mai bausem un pahar de whisky, care incepuse sa isi cam faca efectul, ma simteam nesigura pe propriul corp si propria ratiune. Probabil aratam caraghios.

-Sa vezi cata energie am si in alte domenii, am zis ironic, pastrandu-mi un zambet pe fata si incetinind ritmul de dans, o data cu schimbarea melodiei.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 5:02 am

-Vad ca-ti place sa oferi detalii!am spus privind-o putin ironic.Totusi cat mai ai de gand sa stai pe aici;e cam tarziu.

Chiar nu mai aveam chef sa stau si m-as fi dus acasa doar sa dorm.Visam un pat si as fi platit oricat pentru el;oboseala incepuse sa-mi incetineasca circulatia sangelui ce parca acum era de plumb.

-Eu nu mai stau!Ma urmezi sau ramai?am zis deja indreptandu-ma catre iesire si incercand sa nu adorm,caci abia mai puteam sta treaz.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 5:08 am

M-am uitat prin club, alte distractii nu mai vedeam, asa ca m-am hotarat repede.

-Cred ca vin cu tine.

De-a dreptul irational din partea mea sa plec cu un tip pe care nu il cunosteam, dar omul in situatii critice mai si exaereaza..
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 5:11 am

Am deschis usa clubului si am iesit in aerul racoros al noptii;frigul intra cu usurinta prin hanoracul meu si nu stiu de ce nu luasem altceva pe mine.

-Nu ti-e frig?am intrebat in timp ce mergeam unul langa altul pe strada.

Era intuneric si becurile luminau destul de slab;pe la colturi mai erau betivi care discutau zgomotos si grupuri de tineri ce asteptau fete ca sa sara pe ele.Intr-un gang am zarit si cateva fete..

Cate frumuseti are orasul asta..
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 5:14 am

-Lasa frigul. Noi unde mergem?

Nu ca mi-ar fi pasat foarte tare, dar asa, ca chestie, sa stiu si eu unde ma trezesc dimineata.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 5:18 am

-Noi..unde mergem?am intrebat si am privit-o putin uimit.Adica ce vrei sa zici;doresti sa vi la mine?Eu momentan ma duc acasa...sa dorm.

Nu stateam chiar departe,vreo patru-cinci strazi departe de club si chiar imi placea sa ma plimb seara.Dar cine ar fi crezut ca de data asta ma intorceam insotit de cineva.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 5:21 am

-A, nu, nu, nu. Si eu ma duc acasa!

M-am intors 180 de grade incercand sa imi dau seama pe unde ajung eu acasa.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Sergiu Hristescu Sam Mai 15, 2010 5:24 am

Dupa cum se uita in jur mi-am dat seama ca n-ar fi putut ajunge acasa singura si mai ales intreaga.Cine stie ce s-ar fi intamplat;si daca as lasa-o sa plece ar fi vina mea daca ar pati ceva.

-Mergem la mine!am zis si i-am zambit.Haide!

Luna era atat de mare si alba incat mi-ar dorit s-o pot atinge;un vis.Dar cine spune ca nu se indeplineste.Omul..o furnica intr-un musuroi urias..o marioneta.
Sergiu Hristescu
Sergiu Hristescu

Sus In jos

Mesaj Scris de Lavinia Bordea Sam Mai 15, 2010 5:26 am

-Esti sigur? Bine. Daca zici tu.

Am inceput sa mergem din nou, si in scurt timp s-a oprit in fata unui bloc si am urcat.
Lavinia Bordea
Lavinia Bordea
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Sus