RPG RPG RPG
2 participanți
Pagina 7 din 9
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: RPG RPG RPG
-Deci ma joc?! Super! Ma joc!
Incepeam sa ma isterizez, simteam ca incep sa plang. M-am dus la baie si am trantit usa in urma mea, spalandu-ma apoi pe fata.
Incepeam sa ma isterizez, simteam ca incep sa plang. M-am dus la baie si am trantit usa in urma mea, spalandu-ma apoi pe fata.
Doamne ce femeie imposibila,deja ma scoate din sarite.
Reusise sa ma enerveze si deja intrecea orice masura;ii placea sa provoace si apoi cand ii cereai explicatii incepea sa planga.Vai ce-i facusem.
M-am indreptat catre baie si am ciocanit usor;nu mi-a raspuns asa ca am inspirat adanc si am deschis usa.
-De ce faci asa?Fii si tu serioasa si sa discutam normal!Acum daca vreau raspunsi sa nu crezi ca stau sa te caut prin tot apartamentul!
Reusise sa ma enerveze si deja intrecea orice masura;ii placea sa provoace si apoi cand ii cereai explicatii incepea sa planga.Vai ce-i facusem.
M-am indreptat catre baie si am ciocanit usor;nu mi-a raspuns asa ca am inspirat adanc si am deschis usa.
-De ce faci asa?Fii si tu serioasa si sa discutam normal!Acum daca vreau raspunsi sa nu crezi ca stau sa te caut prin tot apartamentul!
Sergiu Hristescu- Mesaje : 111
Data de inscriere : 15/05/2010
Varsta : 36
-E simplu. Nu am un raspuns.
Am continuat sa ma uit la el fara sa schitez nimic pe fata mea.
Am continuat sa ma uit la el fara sa schitez nimic pe fata mea.
-Bine!am spus si m-am rezemat de tocul usii.Poate vreau prea multe raspunsuri!am zis si am oftat!Scuze..
Am plecat din baie si am lasat-o singura;m-am dus in sufragerie si m-am rezemat cu coatele de pervaz.Mici stropi de ploaie imi loveau chipul si parul incepuse sa se ude;de ce m-ar interesa.
Vroiam sa stiu,dar nu exista raspuns.Mereu mersesem pe raspunsuri si cand nu erau parca mi se spunea ca nu exist.Traiam prin raspunsi si acum parca eram mort.
Am plecat din baie si am lasat-o singura;m-am dus in sufragerie si m-am rezemat cu coatele de pervaz.Mici stropi de ploaie imi loveau chipul si parul incepuse sa se ude;de ce m-ar interesa.
Vroiam sa stiu,dar nu exista raspuns.Mereu mersesem pe raspunsuri si cand nu erau parca mi se spunea ca nu exist.Traiam prin raspunsi si acum parca eram mort.
-oK, ok, imi pare rau.. pentru ca te-am sarutat si nu voiai si pentru ca te-am pus sa te uiti la film desi nu-ti placea si toate alea.. Si ca m-am smiorcait in fata ta si care au mai fost.
M-am asezat apoi pe canapea.
-Poti alege tu urmatorul film..
M-am asezat apoi pe canapea.
-Poti alege tu urmatorul film..
-Nu-mi plac filmele!am spus si m-am intors catre ea,inchizand geamul si pasind catre canapea.M-am asezat la capat si mi-am trecut mana prin par;se pare ca facusem baie..ce dragut..oare de ce zambeam.
In ultimele zile ma simtisem ciudat si nu,nu ma indragostisem.Poate era vremea,o stare trecatoare sau ea..mi-am ridicat ochii si am privit-o fix.
-De ce eu?Si da...stiu pun prea multe intrebari!
In ultimele zile ma simtisem ciudat si nu,nu ma indragostisem.Poate era vremea,o stare trecatoare sau ea..mi-am ridicat ochii si am privit-o fix.
-De ce eu?Si da...stiu pun prea multe intrebari!
-Sa stii ca daca te deranjeaza chiar atat de mult prezenta mea, poti pleca si sterge nuarul meu de telefon.
Incepea sa ma irite. Se tot criza pe motive stupide.
Incepea sa ma irite. Se tot criza pe motive stupide.
Am lasat capul in jos si privirea sa-mi rataceasca pe covor;chiar nu stiam ce mai caut acolo;si mai ales in viata ei.
-Imi pare rau!
-Imi pare rau!
-Omule, nu am nevoie de regrete. Ori te cari de aici ori incepi sa devii prietenos cu mine.
Nu ca il dadeam afara, ca sincer, ii placea Sergiu, dar ma irita comportamentul lui de baiat care nus tie ce vrea. Eu nu eram asa, eu ma simteam mai sociabila.
Nu ca il dadeam afara, ca sincer, ii placea Sergiu, dar ma irita comportamentul lui de baiat care nus tie ce vrea. Eu nu eram asa, eu ma simteam mai sociabila.
-Pana acum cum naibii am fost?Sau atunci cand am mers la mine am fost nesimtit si necomunicativ;dar cum zici tu o sa fiu prietenos!
Poate chiar avea dreptate si vroiam prea multe;totusi ne stiam de putin si n-o cunosteam.Aveam caractere diferite si poate si asa insemna ceva.Plus ca ea parea altfel..
Poate chiar avea dreptate si vroiam prea multe;totusi ne stiam de putin si n-o cunosteam.Aveam caractere diferite si poate si asa insemna ceva.Plus ca ea parea altfel..
Iarasi afirmatia aia si iar,iar ,iar..
Am respirat adanc si i-am zis:
-Dar tu pana la urma ce faci cand te viziteaza cineva?Ca vad ca eu nu sunt experimentat!Sau depinde de persoana..
Nu fusese repros;vroiam sa stiu ce-i place sa faca;mai ales ca din ce incercasem nu nimerisem nimic.
Am respirat adanc si i-am zis:
-Dar tu pana la urma ce faci cand te viziteaza cineva?Ca vad ca eu nu sunt experimentat!Sau depinde de persoana..
Nu fusese repros;vroiam sa stiu ce-i place sa faca;mai ales ca din ce incercasem nu nimerisem nimic.
-Vrei sa fiu sincera si nesimtita sau sa mint si sa fiu draguta?
Ideea de baza era ca el nu prea ma cunostea. Nu stia ce obiceiuri am, nu imi cunostea prietenii. Imi era oarecum frica sa nu fuga oripilat..
Ideea de baza era ca el nu prea ma cunostea. Nu stia ce obiceiuri am, nu imi cunostea prietenii. Imi era oarecum frica sa nu fuga oripilat..
-Fi sincera!
Macar aflam si eu ceva si nu mai stateam sa ne jucam ca doi copii;ma enerva ca trebuise sa facem asa in tot acest timp si abia acum o sa-mi spuna ceva.Totusi ce putea sa faca..doar nu mergea pe centura.
Macar aflam si eu ceva si nu mai stateam sa ne jucam ca doi copii;ma enerva ca trebuise sa facem asa in tot acest timp si abia acum o sa-mi spuna ceva.Totusi ce putea sa faca..doar nu mergea pe centura.
-Cand vine cineva la mine de obicei iese cu scantei.. sunt genul de persoana petrecareata, stii..
Am dat din umeri, oftand apoi.
Am dat din umeri, oftand apoi.
-Inteleg..si eu sunt genul de soricel de biblioteca!am spus zambind sec.
Poate trebuia sa plec..sau trebuia sa raman.
-Plec sau raman?Sti chiar nu vreau sa stau si sa ne uitam unul la altul!
Poate trebuia sa plec..sau trebuia sa raman.
-Plec sau raman?Sti chiar nu vreau sa stau si sa ne uitam unul la altul!
-Alegere libera.
Ce ma enerva. Eu aproape ma abtineam sa nu sar pe el si el inca se juca cu nervii mei..
Ce ma enerva. Eu aproape ma abtineam sa nu sar pe el si el inca se juca cu nervii mei..
-Daca zici tu,desi privirea ta spune altceva!am spus si m-am apropiat de ea.Sau nu?
Poate n-o cunosteam,dar nu se uita la mine normal;nu ca la un prieten sau la un necunoscut.
Poate n-o cunosteam,dar nu se uita la mine normal;nu ca la un prieten sau la un necunoscut.
-Ca nu ma vezi ca pe un prieten!...am facut o pauza si apoi am spus privind-o fix: ci ca pe un tip!Toti cei care vin la tine ajung in dormitor nu?
Oare de ce imaginea aia inocenta a ei incepuse sa se rupa in bucati si sa-mi pice parca in cap;nu fusese niciodata asa ,doar eu fusesem orb.
Oare de ce imaginea aia inocenta a ei incepuse sa se rupa in bucati si sa-mi pice parca in cap;nu fusese niciodata asa ,doar eu fusesem orb.
-In dormitor, pe canapea, pe covor, unde e mai aproape, in general. Ti-am zis, iese cu scantei de fiecare data..
-Inteleg..si daca eu n-am ajuns acolo inseamna ca sunt hmm..nepotrivit!Ei bine..am zis si m-am ridicat de pe canapea,nu vreau sa ajung!
Mi-am luat geaca si am trecut de ea;m-am indreptat catre hol si poate era mai bine asa..
-Deci succes cu cuceritorii..poate te satisfac ei,daca eu nu ma ofer!
Mi-am luat geaca si am trecut de ea;m-am indreptat catre hol si poate era mai bine asa..
-Deci succes cu cuceritorii..poate te satisfac ei,daca eu nu ma ofer!
-Ok. pa-paa.
M-am dus si am incuiat usa in urma lui. Imi mersese! Imi mersese! Cat de mult imi placea cand totul iesea cum voiam eu..
Incepusem sa rad de fericire si sa tip prin apartament, sa sar pe canapea. Mi-am luat perna si mi-am afundat fata in ea incercand sa imi opresc rasul disperat. Mi-am luat telefonul si mi-am sunat fratele. De data asta mi-a raspuns.
-Damon! Mi-a iesit! In sfarsit!
Damon: -Da? In sfarsit un tip care vrea si altceva in afara de sex? Ia zi, cu cati te-ai culcat pana acum..?
-Cu destui, oricum. Dar yee, am gasit in sfarsit un tip care nu vrea doar sex! Grr, exista o problema, insa.
Damon: -E urat?
-Neah. Doar ca, cred ca nu vrea sa ma mai vada acum. Nu m-am gandit si la partea asta a ideii mele.. oricum, trebuie sa inchid.
Am inchis apoi am dat drumul la muzica si am inceput sa dansez.
M-am dus si am incuiat usa in urma lui. Imi mersese! Imi mersese! Cat de mult imi placea cand totul iesea cum voiam eu..
Incepusem sa rad de fericire si sa tip prin apartament, sa sar pe canapea. Mi-am luat perna si mi-am afundat fata in ea incercand sa imi opresc rasul disperat. Mi-am luat telefonul si mi-am sunat fratele. De data asta mi-a raspuns.
-Damon! Mi-a iesit! In sfarsit!
Damon: -Da? In sfarsit un tip care vrea si altceva in afara de sex? Ia zi, cu cati te-ai culcat pana acum..?
-Cu destui, oricum. Dar yee, am gasit in sfarsit un tip care nu vrea doar sex! Grr, exista o problema, insa.
Damon: -E urat?
-Neah. Doar ca, cred ca nu vrea sa ma mai vada acum. Nu m-am gandit si la partea asta a ideii mele.. oricum, trebuie sa inchid.
Am inchis apoi am dat drumul la muzica si am inceput sa dansez.
Am coborat scarile si inca ma gandeam la ce se intamplase;poate fusese bine ca ma dusesem,dar acum nu mai aveam de gand sa mai calc pe acolo.
Sa se duca dracu cu toti cuceritorii ei si sa ma lase in pace..
Aerul de afara parca era ca ceva nemaintalnit;am respirat adanc si pasind pe trotuar si ignorand masinile i-am trimis un mesaj:
"Ce-am spus asa ramane..deci macar adio sa-ti zic!"->send.Dupa ce l-am trimis am sters numarul si la fel si mesajele si apelul.
Sa se duca dracu cu toti cuceritorii ei si sa ma lase in pace..
Aerul de afara parca era ca ceva nemaintalnit;am respirat adanc si pasind pe trotuar si ignorand masinile i-am trimis un mesaj:
"Ce-am spus asa ramane..deci macar adio sa-ti zic!"->send.Dupa ce l-am trimis am sters numarul si la fel si mesajele si apelul.
"Ai mai spus asta o data.. si tot la mine te-ai intors."
Ehee, inca iii pasa! Inca ii pasa!
Ehee, inca iii pasa! Inca ii pasa!
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 7 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|